Radius: Fra
Radius:
km Set radius for geolocation
Søg

DUI Ølstykke afholder Online Gaming Event for alle børn – lørdag den 20. marts

DUI Ølstykke afholder Online Gaming Event for alle børn – lørdag den 20. marts

Det ser ikke ud til, at det er muligt at mødes fysisk til større indendørs arrangementer foreløbig, så DUI har besluttet at kaste deres kræfter efter 4 online gaming-events, i stedet for deres normale weekend LAN-Party’s. DUI plejer typisk at afholde 2-3 LAN-arrangementer hvert år i deres hytte på spejderengen i Ølstykke.

Den første Online Gaming Event vil allerede blive i marts måned – lørdag den 20. marts kl. 14:00-22:00.
Alle børn er velkomne til at deltage.

Børn har brug for at lave noget sammen
Normalt laver DUI kun computeraktiviteter og samler børnene fysisk så de kan sikre, at de får et fællesskab ud af det. “Børn spiller ofte meget på deres maskiner i forvejen, og har derfor ikke brug for mere alene skærmtid foran skærmen”, fortæller Morten Lyager, initiativtageren til arrangementet. På grund af coronapandemien har de dog valgt at gøre en undtagelse.

“Vores børn har været ekstraordinært meget hjemme den seneste tid, uden mulighed for at ses med skolekammerater og venner, så det er vores vurdering, at mange børn har brug for hjælp til at finde sammen og møde nye venner på nettet, så vi har besluttet at bruge vores erfaringer fra vores online brætspil, til at hjælpe med at skabe et online fællesskab for børnene”, siger Morten Lyager, initiativtageren til arrangementet.

“Det er første gang vi prøver det af på gamingområdet, men vi er sikre på, at det nok skal blive godt.

Arrangementet vil bestå af både spil for sjov og en række turneringsspil. Alle turneringerne er holdspil, så børnene tvinges til at samarbejde mens de andre spillere.

For at gøre det hele lidt sjovere, vil der være gevinster til de bedste hold. Onlineportalen discord vil blive brugt som mødested, så børnene kan snakke sammen mens de spiller. Børnene kan finde sammen selv eller med hjælp fra vores frivillige medarbejdere.

DUI glæder sig vildt meget til at prøve det af ,og håber at rigtig mange har lyst til at være med!

Tilmelding og meget mere finder du på hjemmesiden:
https://www.dui.dk/digital/spilcafe/online-gaming-event/