Adresse & Kontakt

Vores adresse

Stenløse Stadion

GPS

55.7607362, 12.1998883

Telefon

-

Email

-

FC Whop en Dei er en fodboldklub med tilhørssted på Stenløse stadion. Klubben er startet i 2018  af en flok unge drenge som egentlig blot ønskede at spille fodbold sammen, som de havde gjort i mange år. Da deres daværende klub ønskede et andet setup i seniorafdelingen, som ikke var forenligt med drengenes ønsker, valgte de at starte deres egen klub.

Siden da er klubben vokset med eksplosiv fart og består i dag af over 85 medlemmer i alderen 16 til 24 år. Klubben stiller i denne sæson op i DBU’s turneringer med hele tre hold hold – to seniorhold, begge i serie 4 og et nyopstartet U19-hold. Det er spillerne selv som sidder i bestyrelsen og diverse arbejdsudvalg.

Klubben bærer naturligvis præg af en gennemsnitsalder på de 20 år så der er fart på (også i 3. halvleg), men ellers adskiller klubben sig på en masse punkter – måden hvorpå der trænes og udtages spillere til kampe, men i høj grad også på spillersynet. ALLE spillere har samme muligheder – ingen elite som får udstyr eller muligheder pga deres spillemæssige niveau.

Alle tre hold behandles og håndteres ens og ingen spillere er vigtigere eller mere end andre. Og fælles LAVT kontingent til alle.

Navnet?
Er noget de gik og sagde når de var i byen, og det vigtigste var vel bare ikke at hedde noget kedeligt med bynavn og lignende…
Udtales: Wuup en day (måske :-))

Hjemmeside:
www.whopendei.dk

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Uddyb gerne din oplevelse
captcha-input
Hvor mange stjerner?
Publicer ...
Din bedømmelse er blevet indsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed