Adresse & Kontakt

Vores adresse

Flodvej 62, 2765

GPS

55.731996978821, 12.304163878869

Telefon

-

Email

-

Ledøje-Smørum badminton spiller i Ledøje-Smørum Kultur- & Idrætscenter hal 2, som er en ren badmintonhal, der dog lejlighedsvis anvendes til andre sportsgrene.

Vi har 6 baner til rådighed.Som de andre sportsklubber i Ledøje-Smørum har vi fine styrketrænings-faciliteter, der kan benyttes af klubbens medlemmer. Som Lsb medlem kan du få adgang til Fitness-centret for kr. 500 om året.

I Café Smørhullet kan du bl.a. købe sunde hjemmelavede måltider og drikkevarer som f.eks. friske pastasalater, salater, smoothies og mange andre sunde sager.

Ungdom
I ungdomsafdelingen har vi plads til alle fra nybegyndere til elitespillere. Vi tilbyder ungdomsspillere at spille turneringer efter eget ønske, og som en af de få klubber betaler vi en del af deltagergebyret for at deltage i individuelle turneringer. Ungdomsspillere har også mulighed for at spille på hold med jævnaldrende klubkammerater.

Senior
I seniorafdelingen har vi  en bred vifte af tilbud uanset om du er elite- eller motionistspiller. Alle har mulighed for at spille på hold, 1. og 2. Holdsspillere trænes  af professionelle trænere. Motionister og veteraner kan vælge fast bane, motionist fællesspil eller badminton klippekort.

Læs mere her: http://lsibadminton.dk/

Ledøje-Smørum Badminton
Flodvej 62
2765 Smørum

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Uddyb gerne din oplevelse
captcha-input
Hvor mange stjerner?
Publicer ...
Din bedømmelse er blevet indsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed